fbpx

Szemüvegek Háza

Rólunk

Minőség

Az elmúlt évtizedekben sikerült megtalálni Magyarország legjobb szemüvegkeret és szemüveglencse beszállítóit. A minőség terén sem kötünk kompromisszumot.

Gyorsaság

Igyekszünk minden igényt a leggyorsabban teljesíteni, legyen az egy olvasószemüveg vagy egy speciális multifokális szemüveg. Nálunk a gyors munka nem megy a pontosság rovására.

Precízió

Optometristáink a lehető legjobb korrekciót határozzák meg, látszerészeink pedig a legpontosabban elkészítik azt. Ehhez nálunk minden feltétel - szakmai felkészültség és géppark - adott.

A kezdetektől fogva ezek a szavak inspirálnak minket munkánk során.

Minőség
Gyorsaság
Precízió

#prémiumlátásvizsgálat

Optikáink Békés-vármegyében, az ország dél-keleti részében, a Viharsarok szívében találhatóak. 2024-ben büszkén mondhatjuk, Gyulán már 25 éve, Békésen pedig több mint három évtizede, 33 éve várjuk az éleslátásra vágyókat.

Az elmúlt évtizedekben folyamatosan arra törekedtünk, hogy a hozzánk betérő igazán jól érezze magát és elégedetten viselhesse új szemüvegét vagy kontaktlencséjét. Ennek érdekében fejlesztjük folyamatosan berendezéseinket, ezért járnak tréningekre kollégáink, és termékkínálatunkat is úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja az elképzeléseinek megfelelőt.

Büszkék vagyunk rá, hogy minden nálunk dolgozó kolléga képzett szakember sok éves vagy akár sok évtizedes tapasztalattal. Látszerészeink és optometristáink mindig felkészülten és mosolygósan várják Önöket. 

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is a Szemüvegek Háza elégedett vásárlói között tudhatjuk!

Üdvözlettel,
Papucsek-Ceglédi Zsuzsanna
Ügyvezető

Nehézséget jelent elolvasni a  szöveget?
A betűk életlenek vagy elmosódottak?
Itt az idő bejelentkezni egy professzionális látásvizsgálatra!

#ittazidő #prémiumlátásvizsgálat

Elismeréseink

A Hoya Lens Hungary Zrt., Magyarország piacvezető szemüveglencse gyártója és forgalmazója
az alábbi megtisztelő elismerésekkel díjazott minket.
2018: Legszebb üzlet
2023: Progresszív lencse értékesítés I. helyezett
2023: MiYOSMART lencse értékesítés I. helyezett